ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- ¼ κούπα τσαγιού άπαχο γιαούρτι
- 1 πακέτο κολοκύθα «Αγρόκηπος Χαλβατζή»
- 2 αυγά
- ½ κούπα του τσαγιού ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού βανίλια
- 1 πακέτο μπισκότα ολικής άλεσης
- Τριμμένη κανέλα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180̊C. Χτυπήστε το τυρί σε κρέμα, το γιαούρτι, την κολοκύθα, τη ζάχαρη & την βανίλια μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέστε τα αυγά και χτυπήστε ακριβώς μέχρι να γίνουν μείγμα. Ρίξτε τη γέμιση πάνω στα μπισκότα αφού τα τρίψετε. Ψήστε για 35-40 λεπτά. Βάλτε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Κατόπιν, πασπαλίστε με την κανέλα.(Πηγή φωτογραφίας και κειμένου: www.makedoniki.gr/syntages)