Παντζάρι με κουρκουμά και κάρυΗ ταπεινή αυτή ρίζα, με το βαθύ κόκκινο χρώμα, τα πλούσια συστατικά και την αντιοξειδωτική δράση αποτέλεσε τη βάση και έμπνευση για ένα νέο "chef story". Εμπλουτισμένο με χρυσοκίτρινους κόκκους του μπαχαρικού, superfood, κουρκουμά και εξωτικού κάρυ, αποκτά ένταση και πικάντικη γεύση που ταιριάζει απόλυτα με κοτόπουλο, γαρίδες, λευκά και λιπαρά ψάρια, φρέσκες σαλάτες, βραστά λαχανικά, σκληρά και μαλακά τυριά, αυγά και σάντουϊτς.