Ας το παραδεχτούμε, τα burgers αρέσουν σε όλους μας.
Πεντανόστιμο: Αναδημοσιεύουμε το ακόλουθο κείμενο, που σας προτείνουμε να διαβάσετε μέχρι τέλους επειδή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, από αγνά υλικά, άριστη ποιότητα και
-συνεπώς- έχει εξαιρετική, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, γεύση! "Δοκιμάστε" τη συνέχεια, και θα δείτε...
"Ξέρω, είναι junk food, αλλά αυτό ισχύει όταν είναι έτοιμα από κάποιο φαστφουντάδικο.
Όταν όμως το φτιάχνεις μόνος σου εξακολουθεί να είναι το ίδιο? Μάλλον όχι.
Το μυστικό για ένα τέλειο burger βρίσκεται καταρχάς στο μπιφτέκι.
Όχι το μπιφτέκι που εννοούμε εμείς, με ψωμιά και μπόλικα μυρωδικά. Αυτό είναι κεφτές.
Το μπιφτέκι αποτελείται από λίγα πράγματα
Κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο μια φορά από την μηχανή παρακαλώ, αλάτι, πιπέρι, λίγο κρεμμύδι φρέσκο και ελάχιστη ρίγανη. Και θέλει ελαφρύ ζύμωμα, όχι να το τσακίσουμε στις μπουνιές.
Το ψωμάκι είναι το επόμενο.
Όλα καλά είναι αλλά αν θέλεις να είσαι πιο κοντά στο σπιτικό θα αποφύγεις αυτά τα πολύ φουσκωτά, γεμάτα σουσάμι ψωμάκια και θα πας σε άλλη εκδοχή.
Τσιαπάτα για παράδειγμα, πίτα από σουβλάκι, αλλά αν επιμένεις σε ψωμί εγω προτείνω το αγγλικό μάφιν. Κόψε το στη μέση και ζέστανε το . Γίνεται σαν ένα σύννεφο που θα αγκαλιάσει τα αριστουργήματα σου.
Και μετά έρχεται η σάλτσα.
Βαρέθηκες το κέτσαπ, είναι πολύ γλυκό, θέλεις κάτι άλλο πιο σπιτικό, με μεγαλύτερο γευστικό ενδιαφέρον βρε παιδί.
Το #chutneylovers της το δοκίμασες? περισσότερα, εδώ- "πεταχτείτε" έως εκεί και δεν θα το μετανοιώσετε!!!