Κεφτέδες all' italiana

photo credit: myrecipes.com via pinterest


 Επειδή η Ιταλία μας γοητεύει και μέσα από τις συνταγές της, σήμερα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κεφτέδες αλά Ιταλικά.

Τι θα χρειασθείτε; 

ΟδηγίInstructions Checklist
  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 °C. 

  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί για να ανακατευτούν καλά. 

  • Πλάστε τους κεφτέδες σας σε μέτριο μέγεθος και τοποθετήστε τους  σε 2 ελαφρά βουτυρωμένα ρηχά ταψάκια ( ή ένα μεγάλο, αν χωράνε)

  • Ψήστε για 12-14 λεπτά (ή όσο  χρειαστεί) στους 80 °C. 

  • Αν θέλετε να τους απολαύσετε σκέτους, μπορείτε να τους "καρφώσετε" με οδοντογλυφίδες και να τους τοποθετήσετε σε πιατέλα για να τους απολαύσετε ζεστούς.

  • Εναλλακτικά, αφού ψήστε τους κεφτέδες σύμφωνα με τις οδηγίες, ετοιμάστε τα αγαπημένα σας spaghetti σε κατσαρόλα και μια κόκκινη σάλτσα σε ένα μεγάλο τηγάνι. 

  • Στη συνέχεια, ανακατέψτε τους κεφτέδες με τη σάλτσα και σερβίρετέ τους πάνω από τα ζυμαρικά σας. 

  • Χρόνος Προετοιμασίας :
    15 λεπτά
    Χρόνος ψησίματος:
    15 mins
    Σύνολο:
    30 mins
    Ποσότητα:
    6 μερίδες (υπολογίζοντας 5 κεφτέδες κατ' άτομο) 
Πηγή: myrecipes.com
Νεότερη Παλαιότερη