Αρχική σελίδαΕύκολη συνταγή Κεφτέδες all' italiana Ρένα Κάντζα Ιανουαρίου 31, 2021 0 photo credit: myrecipes.com via pinterest Επειδή η Ιταλία μας γοητεύει και μέσα από τις συνταγές της, σήμερα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κεφτέδες αλά Ιταλικά.Τι θα χρειασθείτε; Υλικά1/2 κιλό κιμά, χοιρινό κατά προτίμηση⅓ φλιτζάνι γαλέτα¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι¼ φλιτζανιού τριμμένο τυρί παρμεζάνα1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέριΟδηγίInstructions ChecklistΟδηγίες Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 °C. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί για να ανακατευτούν καλά. Πλάστε τους κεφτέδες σας σε μέτριο μέγεθος και τοποθετήστε τους σε 2 ελαφρά βουτυρωμένα ρηχά ταψάκια ( ή ένα μεγάλο, αν χωράνε)Ψήστε για 12-14 λεπτά (ή όσο χρειαστεί) στους 80 °C. Αν θέλετε να τους απολαύσετε σκέτους, μπορείτε να τους "καρφώσετε" με οδοντογλυφίδες και να τους τοποθετήσετε σε πιατέλα για να τους απολαύσετε ζεστούς.Εναλλακτικά, αφού ψήστε τους κεφτέδες σύμφωνα με τις οδηγίες, ετοιμάστε τα αγαπημένα σας spaghetti σε κατσαρόλα και μια κόκκινη σάλτσα σε ένα μεγάλο τηγάνι. Στη συνέχεια, ανακατέψτε τους κεφτέδες με τη σάλτσα και σερβίρετέ τους πάνω από τα ζυμαρικά σας. Χρόνος Προετοιμασίας :15 λεπτάΧρόνος ψησίματος:15 minsΣύνολο:30 minsΠοσότητα:6 μερίδες (υπολογίζοντας 5 κεφτέδες κατ' άτομο) Πηγή: myrecipes.com