ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα μικρό μπωλ, ανακατέψτε το μέλι, το ελαιόλαδο, τον χυμό lime και κανέλα και ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά. Αφήστε το μείγμα στην άκρη.
- Θερμάνετε το γκριλ ή ένα ειδικό σκεύος.
- Αλείψτε πολύ ελαφρά με ελαιόλαδο ή cooking spray.
- Αλείψτε ελαφρά τις φέτες του ανανά με τη μαρινάδα.
- Γυρίστε τις φέτες μια φορά και περάστε τις ξανά 1-2 φορές με την υπόλοιπη μαρινάδα μέχρι να γίνουν τρυφερές και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά.
- Σερβίρετε τις φέτες όσο είναι ζεστές.