Για τη μαρινάδα:
- 2 κουταλιές της σούπας μαύρο μέλι
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου lime
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα
- 8 φέτες ανανά, πάχους 2,5 εκατοστών περίπου
Σε ένα μικρό μπωλ, ανακατέψτε το μέλι, το ελαιόλαδο, τον χυμό lime και κανέλα και ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά. Αφήστε το μείγμα στην άκρη.
Θερμάνετε το γκριλ ή ένα ειδικό σκεύος.
Αλείψτε πολύ ελαφρά με ελαιόλαδο ή cooking spray.
Αλείψτε ελαφρά τις φέτες του ανανά με τη μαρινάδα.
Γυρίστε τις φέτες μια φορά και περάστε τις ξανά 1-2 φορές με την υπόλοιπη μαρινάδα μέχρι να γίνουν τρυφερές και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Σερβίρετε τις φέτες όσο είναι ζεστές.