Λαχανόρυζο με χυμό ντομάτας

 

ΥΛΙΚΑ

½ μέτρια μάπα (λάχανο)2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι2 φλιτζανάκια του καφέ Ελαφρά Συμπυκνωμένο Χυμό Τομάτας Χωριό1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό10 φλιτζάνια του τσαγιού νερόαλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τη μάπα, την πλένουμε και την τεμαχίζουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό, τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό και αφήνουμε λίγο να βράσει.
  3. Μόλις πάρει λίγες βράσεις, ρίχνουμε και τη μάπα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετά, μέχρι να μαλακώσει η μάπα.
  4. Τέλος, προσθέτουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε να βράζουμε για περίπου 8 λεπτά.

www.minervahorio.gr
Νεότερη Παλαιότερη