ΥΛΙΚΑ
½ μέτρια μάπα (λάχανο)2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι2 φλιτζανάκια του καφέ Ελαφρά Συμπυκνωμένο Χυμό Τομάτας Χωριό1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό10 φλιτζάνια του τσαγιού νερόαλάτι, πιπέρι
www.minervahorio.gr
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τη μάπα, την πλένουμε και την τεμαχίζουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό, τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό και αφήνουμε λίγο να βράσει.
- Μόλις πάρει λίγες βράσεις, ρίχνουμε και τη μάπα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετά, μέχρι να μαλακώσει η μάπα.
- Τέλος, προσθέτουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε να βράζουμε για περίπου 8 λεπτά.