ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα αυγά σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό μέχρι να βράσουν και να γίνουν σφιχτά.
- Αφού κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμυδάκι.
- Τρίβουμε τη Χωριό Φέτα (ή το Χωριό Ελαφρύ) με το χέρι.
- Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά -μαγιονέζα, κρουτόν, Χωριό Φέτα (ή Χωριό Ελαφρύ), σέλερι, αυγά, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι-, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή: minervahorio.gr