Spaghetti με Καπνιστό Σολομό


 Μια συνταγή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις...Σας την προτείνουμε!

Υλικά

    • 250 gr. spaghetti no.10
    • 150 gr φιλέτο σολομού καπνιστό
    • 200 ml. κρέμα γάλακτος
    • 100 gr. τυρί κρέμα 
    • 1 κρεμμύδι
    • 1 κόκκινη πιπεριά
    • 1 λεμόνι
    • 3 κλωναράκια άνιθο
    • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο νερό, al dente και τα κρατάμε ζεστά
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το φιλέτο του σολομού.
    Σωτάρουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τον σολομό.
    Προσθέτουμε την πιπεριά και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.
  3. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, λίγο ξύσμα λεμονιού, τον άνιθο ψιλοκομμένο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε τα βρασμένα spaghetti.
    Aνακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως!
Νεότερη Παλαιότερη