Μια συνταγή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις...Σας την προτείνουμε!
Υλικά
Οδηγίες
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο νερό, al dente και τα κρατάμε ζεστά
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το φιλέτο του σολομού.
Σωτάρουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τον σολομό.
Προσθέτουμε την πιπεριά και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία. - Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, λίγο ξύσμα λεμονιού, τον άνιθο ψιλοκομμένο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε τα βρασμένα spaghetti.
Aνακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως!